Om oss

OM OSS

Westward 


Företaget Westward grundades av Markus Mayer år 1994 och firar i år, 25 år i branschen.


Markus kom till Sverige 1969 ifrån Polen och drevs redan från början av en passion för det konstnärliga och färska i mat och och konditoriprodukter.

Markus drev innan Westward flera innovativa restauranger, såsom Hugg In och Hälsorestaurangen.

Tidigt insåg Markus, råvarans betydelse och en avsaknad av bland annat riktigt kaffe, färsk glass, tryffel och praliner till dessert.


Redan 1981 introducerade Markus, falafeln i Sverige och hade under flera år exklusivitet av Patent och Regstreringsverket att använda namnet i verksamheten. På den tiden saknades alternativ mat för vegetarianer. Samma år på hösten, levererade Markus 300 falafel till den alternativa Nobel middagen.


I stressen att hinna med allting man vill göra på en restaurang eller i ett konditori, insåg också Markus tidigt, maskinernas betydelse, att bl a vinna tid och leverera en jämn kvalitet.

Genom skapandet av Westward 1994, möjliggjorde Markus import av flera av de världsledande Italienska maskintillverkarna.

Ett utbud som idag är komplett, men som konstant uppdateras med det senaste.


Westward ser idag som sin uppgift, att hjälpa kollegor på den skandinaviska marknaden, få fram produkter och tjänster, som skapar bästa möjliga resultat i verksamheten.


"MINISTA MÖJLIGA TID, MED BÄSTA MÖLJLIGA KVALITET"
VÅRT  TEAM


Markus Mayer

VD/Grundare/Försäljning


Per Hedlund

Webb/Försäljning


VÅRA LEVERANTÖRER

Hitta oss


Blanchevägen 2, 182 39 Danderyd, Sweden

Email: info@westward.se

Telephone: (+46) - 707 232 035


SnabblänkarHem  |  Om oss

Galleri  |  Meny

Kontakta oss

Pinsa Romana  


Copyright © All Rights Reserved